Berg trampoline

Opbouw trampolines Berg

Berg trampolines zijn het neusje van de zalm wat trampolines betreft. Een Berg trampoline blinkt uit in duurzaamheid, degelijkheid en veiligheid. Met ingenieuze technieken is de veiligheid tot in de kleinste details uitgewerkt. Zo is het randkussen superdik en gemaakt van sterk bisonyl dat alle weersomstandigheden aankan. Het frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal met een extra dikke buiswand waardoor de trampoline stevig op haar poten staat. Een ankerset verzekert je er ook van dat de trampoline niet wegwaait tijdens hevige rukwinden of een storm in de winter.

Nog niet zeker van de veiligheid van een Berg trampoline? Schaf dan een Berg veiligheidsnet aan, deze netten zijn heel duurzaam en zijn zelfsluitend. Dat is een groot voordeel, want kinderen durven het al eens na te laten netten met een ritssluiting of velcrosluiting dicht te maken. Je geraakt een Berg veiligheidsnet binnen door door een smalle opening te kruipen dat zo goed aansluit dat het net zichzelf weer sluit eenmaal op de trampoline. 

In ons assortiment Berg trampolines zitten trampolines van vier verschillende diameters: 270cm, 330cm, 380cm en 430cm. Aan jouw de keuze! Vervolgens zijn Berg trampolines onderverdeeld in verschillende prijsklassen. Gaande van de Favorit-serie tot de Elite-serie, jij kiest welke trampoline het best overeenkomt met je vereisten.

Ontdek de Berg opbouw trampolines

Inbouw trampolines Berg

Een trampoline inbouwen betekent vaak hard labeur: een diepe en brede put graven zodat heel de trampoline erin past en dan al die grond nog ergens kwijtkunnen ook. Een Berg inbouwtrampoline zorgt ervoor dat je niet heel de diepte van de trampoline moet uitgraven. De poten van deze inbouwtrampolines staan boven de put en je hoeft dus alleen maar de oppervlakte uit te graven die het springdoek inneemt én slechts de diepte die je nodig hebt om te springen. Die hoeft dus nu niet meer een meter diep te zijn. Kortom: je hoeft slechts 25% van de grond uit te graven dan wanneer je een klassieke trampoline wil uitgraven. Da's al een heel verschil!

Hoe je precies te werk gaat om een Berg trampoline in te graven, lees je hier.

Overtuigd van onze Berg trampolines? Neem een kijkje op onze productpagina's en bestel de trampoline van uw keuze! De levering van onze producten (boven 100 euro) gebeurt volledig gratis!

Ontdek de Berg inbouw trampolines

Verschillen Berg Trampolines

Geen idee welke Berg trampoline te kiezen of wat de verschillen tussen de modellen zijn? Onderstaande video geeft meer duiding bij de verschillende modellen.

 

 

Bekijk alle Berg Trampolines

Terug naar categorie Trampoline kiezen

Meer tips en inspiratie

Betaal veilig makkelijk en snel

20-01-2020 06:52:54 Europe/Brussels +0100