Berg Inground trampolines

Waarom stoppen mensen hun trampoline in de grond? U vindt het misschien een raar fenomeen, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. De reden waarom mensen hun trampoline ingraven is simpelweg omdat ze er zeker van willen zijn dat hun kinderen veilig springen. Een trampoline in de grond staat immers lager dan een rechtopstaande trampoline. Kids kunnen dan alvast van minder hoog gaan vallen. Nog een reden waarom mensen hun trampoline liever in de grond zien is om het zicht op hun tuin niet te belemmeren. Met een ingebouwde trampoline blijft u hetzelfde zicht behouden op uw tuin. De put die achterblijft als de kinderen de trampoline ontgroeid zijn vult u dan gewoon weer op. 

Berg heeft een speciaal systeem ontwikkeld zodat je niet meer de hele diepte van de trampoline moet uitgraven, zo moet je al snel een ronde put uitgraven van 90cm à 1m diep! De pootjes van de Berg trampoline zijn extra kort zodat u deze gewoon over de put kan zitten in plaats van erin. Zo hoeft u slechts een put van 50 à 70cm uit te graven in de vorm van een soepbord. Dat is slechts een kwart van de hoeveelheid grond die u anders zou moeten uitgraven!

Had u nog niet aan deze redenen gedacht, maar u vindt u al deze voordelen wel "gegrond"? Denk er dan ook eens over na om uw trampoline in te bouwen. Hoe u dat precies doet, vind je op onze FAQ-pagina's. Bekijk hier ons assortiment Berg inground trampolines.

20 Artikel(en)

20 producten

20 Artikel(en)

Betaal veilig makkelijk en snel

13-11-2019 22:03:03 Europe/Brussels +0100