Beschermrand

Toon alle categorieën uit Beschermrand
Ga direct naar onze producten

Een beschermrand is een heel belangrijk onderdeel van jouw trampoline . Het beschermt jouw kinderen tegen de veren waar kindervoetjes in klem kunnen geraken. Zorg er dus altijd voor dat een beschermkussen de veren bedekt. In ons assortiment zitten ook universele beschermranden die geschikt zijn voor elke trampoline. Een kwalitatief hoogstaande beschermrand kenmerkt zich door volgende eigenschappen:

  • De beschermrand is stevig en niet beweeglijk als u er trekt of wringt
  • Een beschermrand moet heel dik zijn zodat het metalen frame eronder niet te voelen is. Tip: sla met en metalen buis op de beschermrand. Hoor je een scherpe klank, dan is de beschermrand te dun en zal dus ook een hoofd niet voldoende beschermd zijn. Hoor je daarentegen een doffe klap dan is de beschermrand net wel dik genoeg.
  • Informeer u of de mousse die wordt gebruikt "closed cell foam" is. Dit schuim laat geen water door en uw beschermrand kan dus ook niet gaan rotten.
  • Indien de "closed cell foam" omzoomd is met stevig bisonyl, zit u zeker goed! Deze stevige stof wordt ook gebruikt als zeil bij vrachtwagens en is weer- en UV-bestendig.

Wil u de veiligheid nog wat meer opvoeren denk dan ook eens aan veiligheidsnetten en een trampoline ladder. Het zijn kleine onderdelen die een wereld van verschil kunnen maken!

Overzicht subcategorieën van "Beschermrand"

24 Artikel(en)

24 producten

24 Artikel(en)

Betaal veilig makkelijk en snel