Dream land trampoline

“Enkele weken geleden had ik een nare dream. Ik droomde dat ik trampoline sprong, maar dat ik ernaast landde. In dat dreamland stond het vol trampolines, en zweefde ik van de ene naar de andere. Tot ik dus pardoes op mijn bips viel. Gelukkig was het maar een nare dream, en werd ik wakker in mijn eigen bed. Toch bleef ik verder dromen van dat beloofde land. Ik zeurde bij m'n ouders om er eentje te krijgen, desnoods zou ik wat van m'n eigen spaarcentjes bijleggen! Maar mijn mama en papa vonden zo'n gevaarte veel te onveilig.

Tijdens het computeren zocht ik wat meer informatie op. Ik kwam terecht op Trampolineplanet.be en zocht naar de veiligheidsmaatregelen die je kan nemen. Ik riep meteen mijn mama en zij las over mijn schouder mee. Ze vond het heel belangrijk een veiligheidsnet aan te schaffen. Papa was veel moeilijker te overtuigen! Hij wou er enkel één van goeie kwaliteit zodat me zeker niets zou overkomen. Ik vertelde hem over de website van Trampolineplanet en hij vond al snel een model dat hij best geschikt vond. Zelfs papa was er warm voor te krijgen, zo warm zelfs dat ik zelf niets moest bijbetalen van mijn spaargeld!

Sinds enkele dagen heb ik nu mijn eigen trampoline en het is een dream die uitgekomen is! Ik ken nu al veel spelletjes en ook mijn beste vriendinnen komen vaak spelen. We kennen al vele tricks! En klein detail: ik ben er nog nooit naast geland!”

Een brief van Liesje V.B. (11 jaar) aan Trampolineplanet.

Bekijk onze trampolines

Betaal veilig makkelijk en snel

17-09-2019 05:06:49 Europe/Brussels +0200