Trampoline kopen? Trampolineplanet.be

Onze winkel

Fundoo Village

Bezoek onze ruime showroom in Nevele! Kom onze producten bekijken en zelf testen. 
Ook open op zondag.

Meer informatie

Combipakketten

Ontdek ze hier

Dankzij de combipakketten kan u de kinderen met een gerust hart laten springen. De veiligheidsnetten zitten in deze pakketten standaard bij de trampolines inbegrepen.

Bekijk ons assortiment

Populairste opbouw trampolines

Populairste inbouw trampolines

Berg trampolines

Als je kiest voor een Berg trampoline bent u zeker van veiligheid én kwaliteit. 

Alle Berg trampolines

Opbouw trampolines

Een opbouw trampoline is een dankbaar stuk speelgoed. Goed voor uren speelplezier.

Alle opbouw trampolines

Inbouw trampolines

Met inbouwtrampolines kiest u voor de veilige oplossing zonder in te boeten op springplezier.

Alle inbouw trampolines

Trampolinekiezer

Weet je niet welke trampoline te kiezen? Laat onze trampolinekiezer je dan helpen.

Trampolinekiezer

Trampolines

Wat is er leuker dan op een sportieve manier plezier maken in je eigen tuin of op het terras dan een trampoline. Een trampoline is leuk om op te springen, je conditie te onderhouden en kan zowel door kinderen als volwassenen gebruikt worden. Binnen het aanbod trampolines vind je zowel hele grote als kleine modellen. Je kunt dus moeiteloos een exemplaar vinden dat zowel binnen je budget als de afmetingen van je tuin past. Er zijn inbouw modellen die je ingraaft in de tuin en opbouw modellen die je gewoon bovenop het gras of de terrastegels plaatst. Wil je de trampoline veilig maken en geschikt voor kleine kinderen, dan is een veiligheidsnet aangeraden. Hiermee voorkom je dat iemand per ongeluk naast de trampoline terecht komt. Bij hoge trampolines biedt een klein laddertje ook extra comfort wanneer je op het toestel wil klimmen. Duik in het enorme aanbod en vind de trampoline van je dromen in een mum van tijd. Nog even en je kunt volop indruk maken met je salto's ben hoge sprongen.

Een trampoline kopen bij Trampolineplanet.be

Een trampoline is een dankbaar stuk speelgoed. Eens de kids de leuke sprongen, tricks en spelletjes kennen, krijgt u ze er met geen stokken meer vanaf. Een goed alternatief voor het gamen of computeren binnenshuis... Trampolinestore.be biedt u een groot assortiment aan van zowel hoog-kwalitatieve toestellen als goedkopere budget trampolines. De echte vooraanstaande merken zoals Berg en Avyna hebben een jarenlange ervaring in het fabriceren van hoog-kwalitatief buitenspeelgoed en bieden soms garanties van 25 jaar op trampolines!

Trampolines van Berg

Een trampoline kopen doet u niet zomaar, u denkt eerst en vooral aan de veiligheid van uw kinderen. We horen immers vaak gevallen van kinderen die op de spoedafdeling belanden na een verkeerde sprong of botsing. Daarom beseffen we maar al te goed dat ook in onze e-shop veiligheid op de eerste plaats moet komen. We bieden trampoline veiligheidsnetten en beschermranden aan en geven u praktische tips om uw kinderen veilig te laten springen. Veiligheid stijgt ook samen met de kwaliteit van een trampoline. Van een Berg trampoline kan u bijvoorbeeld zeker zijn van een extra stevige beschermrand en veiligheidsnet. De structuur staat ook stevig op de grond en geeft niet mee tijdens het springen. Een Berg toestel dempt ook beter de schokken en belast daardoor ook minder de gewrichten en spieren van jonge kinderen.

Trampoline als fitnesstoestel

Trampolines zijn niet alleen dankbaar om het fun-aspect. Ze zijn ook de ideale bondgenoten voor een echte work out! Tijdens het springen leren kinderen hun coördinatie aan, verstevigen ze hun spieren en gewrichten en houden ze hun conditie op peil. Een ideaal excuus dus voor ouders om ook eens een sprongetje te wagen! We weten al dat een goeie trampoline schokdempend is. Daardoor loopt u bij het springen een pak minder blessures op dan tijdens het joggen. Tijdens een half uur trampolinespringen verbrandt u meer calorieën dan wanneer u een half uur jogt. En het verstevigt uw spieren! Overigens vindt u op YouTube wellicht enkele leuke oefeningen op de trampoline!


Trampoline kiezen?

Let's
no-hover

Veilig springen

Let's
no-hover

Trampoline beschermen

Let's
no-hover

Trampoline ingraven

Let's
no-hover

Betaal veilig makkelijk en snel

26-02-2020 12:04:52 Europe/Brussels +0100