Inbouw trampolines

Met inbouwtrampolines kiest u voor de veilige oplossing. Uw trampoline staat op grondniveau en mochten uw kinderen vallen, kunnen ze zich niet erg bezeren. Ook hoeven de kids niet meer op de trampoline te klimmen.

 

Uw trampoline ingraven: de stijlvolle oplossing

Een opbouw trampoline kan soms een tuin ontsieren. Niet elke (sier)tuin leent zich tot de komst van een trampoline. Een inbouwtrampoline echter gaat vloeiend over in uw tuin. Nadeel is wel dat u wel heel wat grond moet uitgraven als u opteert voor een inground trampoline. Vroeger diende u de volledige hoogte van de trampoline uit te graven, nu echter bestaan er speciale inbouw trampolines met korte pootjes. De Berg trampolines zijn hiervan een mooi voorbeeld. De fabrikanten van Berg hebben een systeem bedacht waardoor u geen rechthoekige kuil, maar enkel een cilindrische kuil hoeft te graven. De korte poten van de trampoline zijn vastgeankerd over de kuil, en staan dus niet meer in de kuil. Door een halve bol uit te graven, graaft u slechts een kwart uit dan wanneer u een hele diepe rechthoek van soms wel 1m diep moet uitgraven! Het geïntegreerde framenet zorgt ervoor dat de lucht die verplaatst wordt tijdens het springen kan ontsnappen. Op die manier gaat er niets verloren aan springkwaliteit. Lees hier meer over het ingraven van een trampoline.

Wat inspiratie...

In deze tuin staat trampolinespringen centraal! Toch staat deze trampoline dan weer heel discreet in de grond ingewerkt waardoor ook het uitzicht van de tuin niet in het gedrang komt. De Berg Tattoo inground trampoline is voor zien van een motief op het springdoek. Het motiefje zit er niet alleen leuk en fleurig uit, maar bevat ook een spel. Afhankelijk van op welk vlak je terecht komt dien je een opdracht te vervullen, deze staat uitgebeeld in de tekening! 

37-41 van 41

Pagina:
  1. 1
  2. 2
41 producten

37-41 van 41

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Betaal veilig makkelijk en snel

18-06-2019 04:50:12 Europe/Brussels +0200