Kadee trampolines

Op zoek naar een trampoline voor je kadee? Kijk dan eens in onze online shop. Met merken als Berg en Powerjumper en Pro-line van Avyna ben je zeker van de veiligste keuze. Bovendien is onze levering aan huis helemaal gratis!
Springen is goed voor de conditie van jouw kleine kadee, de ontwikkeling van de coördinatie en het evenwicht en versterkt de spieren op een goeie manier. De springmatten die onze topmerken gebruiken vangen dan ook de schokken grotendeels op waardoor de gewrichten van jouw kadee op de trampoline minimaal worden belast. Je kind blijft dan ook gespaard van spier- of gewrichtsblessures. 

Ben je nog niet zo zeker van de veiligheid van trampolines voor je kadee in het algemeen, zorg er dan voor dat het springtoestel zo veilig mogelijk is! Dat kan je niet alleen met een veiligheidsnet en framenet, maar kan je ook door simpelweg afspraken te maken met je kadee op de trampoline: hoeveel kids zijn maximum toegelaten? Wanneer mogen ze springen, wanneer niet? Zorgen ze ervoor dat het veiligheidsnet telkens wordt toegeritst of geplakt? Is het speelgoed wel netjes opgeruimd rond het toestel? Al deze zaken zorgen ervoor dat de trampoline jouw kadee geen ongelukken aandoet.

Neem een kijkje in ons productassortiment en laat je kids genieten van urenlang springplezier! 

 

Betaal veilig makkelijk en snel

20-11-2019 10:21:25 Europe/Brussels +0100