Opbouw trampolines

Een opbouw trampoline is een dankbaar stuk speelgoed. Goed voor uren speelplezier zorgt de trampoline ervoor dat uw kinderen zich kunnen vermaken in de buitenlucht en zo minder binnen hoeven te spelen. Eens ze de leuke sprongen, tricks en spelletjes onder de knie hebben zullen ze niet meer weg te slaan zijn van hun trampoline! Een opbouw trampoline staat bovenop de grond en is dus eigenlijk een traditionele trampoline die je in zoveel tuinen ziet. Een inbouw trampoline bouwt u in in de grond, daar vindt u in de volgende categorie meer over. Bekijk ook onze combipakketten .

Trampoline springen zorgt ervoor dat uw kinderen spelenderwijs hun conditie onderhouden, hun evenwicht en coördinatie verbeteren en hun spieren en gewrichten versterken. Dat is meteen een goed excuus voor de ouders om ook eens een sprongetje op de opbouw trampoline te wagen. Tijdens het trampoline springen verbrandt u meer calorieën dan wanneer u even lang zwemt of jogt. Een opbouw trampoline is bovendien een ideale schokdemper, waardoor de kans op spier- of gewrichtsblessures veel kleiner is dan wanneer u jogt. Waar wacht u nog op?

Bent u toch niet helemaal zeker van de veiligheid voor uw kids? Een veiligheidsnet zorgt ervoor dat ze niet van de trampoline kunnen vallen. Spreek met de kinderen ook een limiet af hoeveel personen tegelijk op de trampoline mogen springen.

13 Artikel(en)

13 producten

13 Artikel(en)

Betaal veilig makkelijk en snel

26-02-2020 11:01:59 Europe/Brussels +0100