Tips bij het kopen van een veiligheidsnet

Een veiligheidsnet voor trampoline zorgt voor de ultieme veiligheid van uw kinderen. Een veiligheidsnet verhindert dat de kinderen van de trampoline vallen tijdens een verkeerd ingeschatte sprong. Vóór u een veiligheidsnet koopt, controleert u best nog even de afmetingen en diameter van uw trampoline. We hebben veiligheidsnetten in alle formaten en van alle merken. Neem gerust een kijkje!

Enkele tips

·      Kijk eerst en vooral de afmetingen van uw trampoline nog eens na. Vooral de diameter is hierbij belangrijk.

·      Kies voor een veiligheidsnet dat zichzelf afsluit zoals de Berg veiligheidsnetten. Kinderen vergeten al snel een ritssluiting of kleefbandsluiting te sluiten eens ze op de trampoline springen, waardoor er toch nog een opening is.

·      Heeft u een trampoline die niet van het merk Berg of Avyna is? Kijk dan zeker eens bij onze universele veiligheidsnetten. De Avyna veiligheidsnetten kunnen ook voor elke andere trampoline gebruikt worden. 

·      Zorg er ook voor dat de trampoline niet te dicht bij een boom of een muur staat. Ondanks een veiligheidsnet kunnen ze toch nog een botsing maken aangezien elk veiligheidsnet altijd wat meegeeft.

·      Kijk tenslotte goed uit voor speelgoed zoals fietsjes die onder de trampoline liggen, want dat kan tijdens het springen leiden tot pijnlijke situaties. 

Maak tenslotte ook goeie afspraken met uw kinderen. Spreek best enkele regels af wat uw kinderen wel en niet mogen doen op de trampoline. Op die manier kan u ook met een geruster hart de kinderen laten springen.

Alle veiligheidsnetten

Betaal veilig makkelijk en snel

13-11-2019 21:18:19 Europe/Brussels +0100