Terug naar Tips en Inspiratie

Trampoline kiezen

Een trampoline kiezen is niet altijd even gemakkelijk. Kies je voor een ingebouwde trampoline of een opbouw trampoline? Kies je voor een trampoline van het merk Avyna, Berg, Exit... ? Kies je een grote of kleine trampoline? Rond of rechthoekig? Om je te helpen om een keuze te maken hebben we hieronder enkele berichten geschreven die je zullen helpen om de juiste keuze te maken. Wil je aan de hand van enkele vragen de beste trampolines voor jouw situatie vinden? Maak dan gebruik van onze trampolinekiezer.

Ga naar de trampolinekiezer

Trampoline te koop; waar je op moet letten

Zoek je nog een trampoline te koop? Dan ben je hier aan het juiste adres. Koop je trampoline bij Trampolineplanet.be en je krijgt jouw nieuw stuk speelgoed gratis bij je thuis geleverd binnen 2 à 3 werkdagen. Ben je bovendien geen echte klusser en wil je de nieuwe aankoop liever door deskundigen opgesteld zien? Dan kan je op ons rekenen voor een installatie bij je thuis!

Trampoline te koop


Avyna Trampolines

Avyna heeft al jarenlang een uitmuntende expertise in binnen- en buitenspeelgoed. De Avyna trampolines zijn daarop geen uitzondering, want waar je bij de meeste trampolines slechts 1 à 2 jaar garantie krijgt, krijg je bij de Avyna Pro-Line reeks maar liefst 10 jaar garantie! Een garantie op een kwalitatief hoogstaande trampoline dus. 

Avyna Trampolines


Rechthoekige trampolines

Je hebt vast al in menig achtertuin trampolines gezien in verschillende formaten en kleuren. Toch hebben ze allemaal één ding gemeenschappelijk: ze zijn rond! Zeuren je kinderen ook al een tijdje om zo'n cool springtoestel, maar wil je niet echt meelopen met de kudde trampolinespringers?

Rechthoekige trampolines


Meer tips en inspiratie

Betaal veilig makkelijk en snel

18-02-2019 23:46:25 Europe/Brussels +0100