Trampoline te koop

Waar moet je op letten?

Zoek je nog een trampoline te koop? Dan ben je hier aan het juiste adres. Koop je trampoline bij Trampolineplanet.be en je krijgt jouw nieuw stuk speelgoed gratis bij je thuis geleverd binnen 2 à 3 werkdagen. Ben je bovendien geen echte klusser en wil je de nieuwe aankoop liever door deskundigen opgesteld zien? Dan kan je op ons rekenen voor een installatie bij je thuis!

Waar moet je op letten?

Beschermrand: is het randkussen dik genoeg en overlapt het kussen de veren goed? Ligt het randkussen daarenboven strak over de veren gespannen? Dan kan je de trampoline kopen! Test het randkussen door er een aan te duwen en te trekken. Het randkussen mag niet teveel meegeven.

Materiaal in de randkussens: De mousse in de randkussens mag in geen geval water opnemen. Dat schaadt de beschermkwaliteit van de randkussens en wordt maar een vieze boel tijdens langdurige natte periodes.

Springmat: De springmat moet waterdoorlatend zijn maar toch heel stevig. De beste springmatten zijn gemaakt van polypropyleen met carbon. Deze springdoeken zijn bestand tegen UV-stralen, regen en wind en worden zelfs gebruikt voor het net bij catamarans. 

Aantal veren: hoe meer veren hoe beter de springkwaliteit! Let ook op de afwerking van de veren. Zien ze er veilig uit en zijn ze helemaal glad? Dan kan u de trampoline te koop met een gerust hart aanschaffen.

Het frame: kijk goed naar de dikte van het metalen frame. De beste frames bestaan uit dikke buizen die gegalvaniseerd zijn en waar de verschillende onderdelen aan mekaar gelast zijn voor extra stevigheid.

Aantal stiknaden: let ook op de naden. Zijn ze 2 tot 4 keer gestikt? Dan bestaat er een kans dat ze snel uitscheuren. Kies zeker voor een springmat met naden die 6 tot 8 keer gestikt zijn. 

Dit en nog andere zaken waar u zeker op moet letten tijdens het kopen van een trampoline dien je zeker in acht te nemen.

Ontdek ons assortiment


Berichtcategorieën:Betaal veilig makkelijk en snel

23-02-2020 08:21:27 Europe/Brussels +0100