Trampoline veilig maken, dit heb je nodig

Het spelplezier van de kinderen veilig stellen, dat is de taak van de mama of papa. De trampoline moet veilig zijn zodat het springen op een veilige manier zonder pijn of ongelukjes kan gebeuren. Daar heb je volgende accessoires voor nodig.


Veiligheidsnet

Sinds 2015 is het voor trampolines met poten verplicht om een veiligheidsnet rondom te hebben. Dat komt de veiligheid van je springende kindjes alleen maar ten goede. Een trampoline staat gemakkelijk een meter boven de grond. Een veiligheidsnet voorkomt dus heus heel wat valpartijen.

Koop een veiligheidsnet

Trampolinerand

Ook het frame en de veren rondom de trampoline kunnen kinderen zich snel pijn doen. Wanneer dit deel bedekt is met een sterke beschermrand, kunnen hier geen ongelukken mee voorkomen. 

Kies een trampolinerand

Trapje

Voor kleine kindjes is het eens zo gemakkelijk om de trampoline via een trapje te kunnen opklimmen. Zo hebben ze niet altijd de extra hulp nodig van een volwassene of ouder kind. Het bevordert zeker ook de veiligheid. Het kindje kan met steun van het trapje ook rustig weer zijn schoentjes of sandaaltjes aantrekken wanneer hij of zij genoeg heeft van het springen.

Koop trampoline ladder

Verankering

Een absolute must-have is een verankeringsset om de trampoline alle weeromstandigheden en grootse springpartijen te laten aankunnen. Met deze set veranker je de poten van de trampoline stevig in de grond.

Koop ankerset

Betaal veilig makkelijk en snel

29-02-2020 04:50:20 Europe/Brussels +0100